Gratis Boost mails

Ik ken geen enkele ondernemende moeder die tijd “over” heeft.

En toch weet ik dat met de juiste planning en de juiste mindset rondom planning je niet het gevoel hoeft te hebben om constant tijd tekort te hebben.

Met de gratis boost mails krijg je regelmatig een reminder om te plannen en je aan je planning te houden. Want dat wil er nog wel eens bij in schieten met de drukte van een onderneming en een gezin.

Herken je dit?

  • Neem jij je elke zondagavond voor om maandagochtend écht te beginnen met plannen, maar realiseer je je maandag rond de lunch dat daar nog niks van terecht is gekomen omdat je eerst je mail hebt geopend en vanuit daar brandjes bent gaan blussen?
  • Of maak jij juist wel altijd een planning, maar onderschat je hoeveel tijd je écht kwijt bent met bepaalde taken, waardoor je alsnog altijd tijd tekort komt?
  • Of plan jij klantafspraken altijd te ruim in omdat je weet dat je altijd uitloopt. Wat je aan de ene kant heel fijn vindt omdat je de tijd voor je klanten neemt, maar aan de andere kant je ergens ook realiseert dat je hierdoor omzet misloopt omdat je minder klanten per dag kan helpen.

Hoe zou het zijn als …

  • je op maandag met een realistische planning je werkdag kan starten, waardoor je tijdens de lunch al flinke meters hebt kunnen maken. Nog zonder je mailbox te openen.
  • je bijna precies weet hoe lang je over verschillende taken doet, zoals het schrijven dan blogs, beantwoorden van bepaalde mails, klantafspraken etc., waardoor je een realistische, haalbare planning kan maken, die je juist rust geeft in plaats van opgejaagd laat voelen.
  • je klantafspraken niet meer uitlopen, zonder dat je het gevoel hebt dat je ze moet afkappen, waardoor je wel alles kan geven en meer klanten kan helpen. 

Lees meer over deze onderwerpen in de wekelijkse boost mail. 

Deze mail staat bomvol tips, inspiratie en hacks die jou helpen om meer rust te ervaren als ondernemende moeder.